WIJ STELLEN ONS VOOR

In het jaar 2000 zijn wij, Frank en Gabriëlla de Wit, gestart met onze boerderijcamping; Camping Aan De Grens. We zijn destijds met veel passie klein begonnen met 15 plaatsen. Vervolgens hebben wij door de jaren heen steeds een beetje meer mogen uitbreiden. We hebben daar uiteindelijk ook het terrein en sanitair op aangepast. Dit allemaal naar tevredenheid van onze gasten. Wij zelf wonen met veel plezier bij de boerderijcamping, samen met onze twee kinderen. We hopen dat onze gasten hier bij ons een fijne tijd zullen hebben!

cadg_Frank-logo

Frank de Wit

cadg_Gabriëlla-logo

Gabriëlla de Wit

PERSOONLIJKHEID VOOROP

Wij streven naar een optimale kampeerbeleving en hopen dat u een fijne tijd bij ons heeft.

Overons_kernwaarde_persoonlijk

PERSOONLIJK

Overons_kernwaarde_Gastheerschap

GASTVRIJ

Overons_kernwaarde_Open

TOEGANKELIJK

WIE IS U AL VOOR GEWEEST?

"Wij komen al 6 jaar op camping ‘Aan de grens’, en met veel plezier. Het is een prachtige camping, die wordt gerund door Frank en Gabriëlla de Wit. Deze lieve mensen zijn altijd in voor een praatje en een lach. De camping heeft ruime plaatsen die voorzien zijn van een stenen plateau voor de voortent of luifel. De grasmat wordt goed onderhouden door Frank, op tijd gemaaid, en bij droogte geregeld gesproeid met de giertank (een schone uiteraard)! wat tot veel hilariteit kan leiden bij de campinggasten. De sanitaire voorzieningen zijn hypermodern en brandschoon. De omgeving is zeer geschikt voor wandel- en fietstochten door het bos, of langs de Maas, waar je met een veerpontje kan worden overgezet. Kortom: een aanrader dus camping ‘Aan de grens’! Wij komen zeker volgend jaar terug. Oan’t sjen!"
Joop en Sjoukje de Jong | Dokkum
"Vriendelijk onthaal, prachtige rustige camping midden in de natuur. Ruime plaatsen op een mooi verzorgd grasveld. Schoon modern sanitair, heet afwaswater. Vele fiets en wandelmogelijkheden d.m.v. knooppunten in een bosrijke omgeving. Op de camping een fietsenstalling die s’nachts op slot gaat. Restaurant aan de overkant, goed en niet duur. Wij komen er al 3 jaar, het is echt een aanrader. Frank en Gabriëlla, Ga zo door."
Fred en Anneke Sinnige

KAMPEREN OP ONZE BOERDERIJCAMPING?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of zelfs al een plekje reserveren op onze boerderijcamping? Bel Gabriëlla of stuur een bericht, dan hoort u snel van ons!

0475 – 50 14 19

cadg_ons-logo