WIJ ZIJN EEN BOERDERIJCAMPING

Camping Aan de Grens is een boerderijcamping met een extensief agrarisch bedrijf. Wij hebben Limousine zoogkoeien met kalveren die tijdens het seizoen in de weide lopen.

De autovrije camping, gelegen te Swalmen, heeft 40 ruime plekken, die zijn verdeeld over meerdere velden. Een aantal van deze plekken hebben een verhard plateau waar de voortent of luifel op kan staan. Bij de andere plekken staat u volledig op het gras. Ook is op iedere plek een elektriciteitsaansluiting met 10 ampère stroom aanwezig. En tegenwoordig niet onbelangrijk, er is gratis WiFi op de camping! Vraag ons voor het WiFi-wachtwoord bij uw aankomst.

Tarieven_Grote_tent

FACILITEITEN

Onze boerderijcamping heeft mooi verwarmd sanitair met 8 toiletten, 10 douches en 2 urinoirs. Daarnaast is er een inpandige verwarmde afwasruimte, waar ook een wasmachine, droger en centrifuge staan. Warm water is bij de prijs inbegrepen, dus er zijn geen muntjes nodig. Er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig, waar tevens oplaadpunten aanwezig zijn voor uw elektrische fiets, zodat u de omgeving in Roermond en Swalmen kunt verkennen. Deze fietsstalling wordt ’s avonds netjes gesloten.

Faciliteiten_ModerneApparatuur

Luxe apparatuur

Faciliteiten_Elektriciteit

Elektriciteit tot aan uw plek

Faciliteiten_MooieOmgeving

Mooie, natuurrijke omgeving

Faciliteiten_Boerderij

Boerderij-camping

Faciliteiten_Sanitair

Luxe sanitair

Faciliteiten_Wifi

Gratis Wi-Fi

Wij hebben gratis WiFi op de camping! Vraag voor het Wifi-wachtwoord bij aankomst.

SFEERIMPRESSIE

KAMPEREN OP ONZE BOERDERIJCAMPING?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of zelfs al een plekje reserveren op onze boerderijcamping? Bel Gabriëlla of stuur een bericht, dan hoort u snel van ons!

06 – 20 14 73 58
0475 – 50 14 19

cadg_Gabriëlla-logo