WIJ ZIJN EEN BOERDERIJ CAMPING

Camping Aan de Grens is een camping met een extensief agrarisch bedrijf. Wij hebben Limousine zoogkoeien met kalveren die tijdens het seizoen in de weide lopen. Daarnaast telen wij asperges die in de maanden Mei en Juni aan huis verkocht worden. Dus mocht u in deze periode bij ons op de camping staan, kunt u bij ons ook nog eens heerlijke verse asperges krijgen!

De autovrije camping heeft 40 ruime plekken, verdeeld over meerdere veldjes. Een gedeelte van deze plekken hebben een verhard plateau erbij waar de voortent of luifel op kan staan. Bij de andere plekken staat u op het gras.  Ook is op iedere plek een elektriciteitsaansluiting met 10 ampère stroom aanwezig. En tegenwoordig niet onbelangrijk, er is gratis WiFi op de camping! Vraag ons voor het WiFi-wachtwoord bij uw aankomst.

Tarieven_Grote_tent

FACILITEITEN

De camping heeft mooi verwarmd sanitair met 8 toiletten, 10 douches en 2 urinoirs. Daarnaast is er een inpandige verwarmde afwasruimte, waar ook een wasmachine, droger en centrifuge staan. Warm water is bij de prijs inbegrepen, dus er zijn geen muntjes nodig. Er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Deze fietsstalling wordt ’s avonds netjes gesloten.

Faciliteiten_ModerneApparatuur

Luxe apparatuur

Faciliteiten_Elektriciteit

Elektriciteit tot aan uw plek

Faciliteiten_MooieOmgeving

Mooie, natuurrijke omgeving

Faciliteiten_Boerderij

Boerderij-camping

Faciliteiten_Sanitair

Luxe sanitair

Faciliteiten_Wifi

Gratis Wi-Fi

Wij hebben gratis WiFi op de camping! Vraag voor het Wifi-wachtwoord bij aankomst.

SFEERIMPRESSIE

WILT U RESERVEREN?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of zelfs al reserveren? Bel Gabriëlla of stuur een bericht!

06 – 20 14 73 58
0475 – 50 14 19

cadg_Gabriëlla-logo